WiRK Blogi

Klientide tagasiside

Kasutan kodukoristuse teenust, kuna endal ei ole piisavalt aega, et kodu koguaeg korras hoida. On mugav kui keegi korra kuus või 2 nädala tagant käib ja teeb vähe korralikumalt puhtaks.
Mulle meeldib WiRKi puhul see, et ma ei pea hakkama otsima kuskilt seda nn. “enda koristajat”. Ma lisan tellimuse ja valin kandidaatide seast sobiva. Programm jätab meelde mu eelmised tellimused nii, et järgmise tellimuse tegemiseks piisab ainult tellimise nupule vajutamisest.

Koristajatega olen siiamaani rahul olnud, kõik on kenasti olnud minu soovitud kellaajal kohal.

Kuna meil on suur maja ja ka saun, siis meie tellimuse hind on jäänud natuke alla 80 euro ja oleme hetkel sellega rahul.

5/5

Tarmo

ettevõtja

Varem ei olnud ma koristaja peale mõelnud, aga kevadel, kui mu beebi muutus aktiivsemaks, sain aru, et võin küll täna koristada vannitoa, homme sahtlid, aga kõike korraga enam ei jõua. Lehekülg [wirk.ee] arvutas mulle sisestatud info põhjal umbkaudse hinna ja inimesed, kes olid huvitatud selle töö tegemisest, said mulle kirjutada. Valisin inimese, ta tuli kohale, tegi väga head tööd. Viie tunni eest maksin 46 eurot. Kui võtsin ühelt suuremalt koristusfirmalt täpselt samale asjale hinna­pakkumise, oli summa 120 eurot.

5/5

Anett

Mulle tegelikult meeldib koristada, aga mitmetunniseid puhastusi ma tõesti ei armasta. Sellepärast lubasin endale, et kord kuus kutsun kellegi appi seda tegema. WiRKist tuli appi Kärt, kes tõesti oli väga põhjalik. Nihutas mööblit, korjas kokku vaibad ja küüris korralikult puhtaks vannitoa seinad. Piinlik tunnistada, aga selliseid asju ma tõesti ise ei tee kuigi tihti… mõnda neist tegelikult mitte kunagi :)
Kui kord kuus korralik koristamine ette võtta, siis muutub igapäevane koristamine palju lihtamaks. Ja ma kulutan nüüdsest süümepiinadeta selle aja hoopis lastega mängimisele 🙂

5/5

Kei

4-toalise korteri omanik

Arvutasime abikaasaga kokku aja, mis meil kulub maja koristamisele, siis saime aru, et no ei! Vähemalt kord kuus võtame selle aja endale ja teeme koos midagi ägedat! Sisestasin koristamise tööampsu ja sain valida 4 väga toreda ja kogenud tööampsaja vahel. Mari oli abis kokku 5 tundi ja lõi läikima kogu maja. Uskumatult mõnus tunne oli ja no abikaasa näost oli kohe näha, et “I am the man!!

5/5

Kristjan

5-toalise maja omanik

Telli endale ka kodukoristaja

Vali täpselt, mis koristamist vajab ja millal peaks koristaja tulema. Seejärel saad valida kandideerinud koristajate hulgast välja see Õige.

Annely on väga hea koristaja, tegi põhjalikult ja uuris, mida ja kuidas teha, uuris detailid üle. Annely on ka inimesena väga rõõmsameelne ja tore, oli lust temaga suhelda ning kindlasti tellin uuesti teenuse. Aitäh.

5/5

BIRGIT

Pean ausalt tunnistama, et ma pole suur koristamise fänn ning oma kodu väga põhjalikult koristan seetõttu pigem harva kui tihti. Samas polnud ma kunagi enne päriselt mõelnud sellele, et palgata keegi, kes selle töö parema meelega ära teeks. Kuni hetkeni, mil ma seda tegin. Ja ma ei saaks olla õnnelikum selle “leitud” vaba aja üle, pluss kodu sai (ja saab ka edaspidi) tõesti väga korralikult puhtaks.

5/5

Gerli

3-toalise korteri omanik

Stella is excellent, thorough and honest. I am definitely repeating with her from now on. Thanks Stella

5/5

Dina

Väga abivalmis, asjalik ja professionaalne. Kodu sai koristatud kiiresti ja oskan öelda ainult positiivset. Aitäh!

5/5

Makar

Liisa on väga täpne, korralik ja põhjalik. Maja kõik pinnad ja põrandad on puhtad, samuti vannitoad ja tualettruumid. Meie oleme väga rahul. Aitäh!

5/5

Carmen

Äärmiselt põhjalik ja energiline. Minu kodu pole kunagi nii põhjalikult ükski teine abiline läikima löönud. Pidin ta lõpuks väevõimuga ära saatma, sest vastasel juhul oleks ta veel leidnud nurgataguseid, mida kraamida 🙂

5/5

Merilin

Kas oled mõelnud, kes on need tublid koristajad, kes läbi WiRK platvormi tööampsudele kandideerivad?