WiRK Blogi

Lahedad looduslikud tooted majapidamisse

1. Sidrunhape puhastamiseks

Taimse päritoluga looduslik sidrunhape asendab edukalt erinevaid puhastusvahendeid. Samuti on see efektiivne kanga pehmendamiseks, katlakivi eemalduseks ja loputusvahendina.

Saab tellida siit.

 

 

2. Fushi Stay Safe käte desinfitseerija

Antibakteriaalne looduslike koostisosadega sprei käte desinfitseerimiseks. Looduslik käte desinfitseerija on vegan toode, julmusevaba. Ei sisalda parabeene, sünteetilisi värvi- ega lõhnaaineid ning ei kuivata nahka. 

Saab tellida siit.

 

 

3. Biolagunevad pesuribad

Väga kerged ja kontsentreeritud pesuribad on ühtlasi õrn tundlikule nahale ja ei koorma keskkonda. Neid on ülilihtne kasutada – 1 riba = 1 masinatäie pesu jaoks. Ei mingit mõõtmist, üledoseerimist ega kadu. Lahustuvad täielikult nii jahedas kui soojas vees. Pesevad pesu puhtaks ohutult ja efektiivselt. Sa ei vaja enam pulbreid ja geele, mis koosnevad sünteetilistest koostisosadest.

Saab tellida siit.

 

 

4. Bambusest korduvkasutatav köögipaber

  • 100% plastivaba.
  • Iga bambusest köögipaberi lehte saad kasutada korduvalt kuni 85 korda ehk tervet rulli kuni 1700 korda.
  • Masinpestavad 40C juures.
  • Pehme, hästi imav ja kestab kaua.

Saab tellida siit.

 

 

5. Kookospähklikiust švammid

Naturaalsest kookospähklikiust švammid on mõeldud nõudepesuks ja koristamiseks. Kookospähklikiud saab hakkama rasva eemaldamisega ja on looduslikult antibakteriaalne. Kookospähklikiud on väga tõhus abiline raskete pindade nagu määrdunud ahjude ja pliidiraudade puhastamisel ning eemaldab kergelt ka kõrbenud toidujäljed ja hallituse. Kookospähklikiud on kemikaalidevaba ja komposteeruv. 

Saab tellida siit.

6. Linalapp

Linakiu viltimise teel valmistatud linalapp on mitmeotstarbeline: nõudepesuks, tolmupühkimiseks, peegli poleerimiseks, kahhelpindade puhastamiseks, kingade viksimiseks, roostevabade pindade puhastamiseks, pajalappideks, kuumaaluseks, seebialuseks. Märjalt või kuivalt. Sellel on antibakteriaalsed ja hüpoallergeensed omadused ning linalapp ei levita mikroplaste.

Saab tellida siit.

 

Artiklis väljatoodud toodete reklaamimise eest keegi raha ei saa ehk tegu ei ole sponsoreeritud artikliga 🙂