WiRK Blogi

Võõras inimene MINU kodus?!” Ehk kodukoristusega seotud hirmud

Kodukoristuse tellimine on kasvav trend, ent ometi toob see kaasa ka hirme. Võõras inimene MINU kodus?! Enamusele meist toob see mõte rohkem või vähem ebakindla tunde. Sellepärast otsustasime lahti rääkida, mida peaksid teadma WiRKi koristusteenusest ja kuidas me enda koristajaid valime.

Meie koristajad on läbinud taustauuringu

WiRK.ee on vahendusplatvorm, mis toob kokku koduomanikud ja koristusteenust osutavad eraisikud, kes kandideerivad tööampsule. WiRK platvorm ega selle omanikettevõte Webfunk OÜ ise koristusteenust ei osuta, kuid kontrollime hoolega kandideerijate tausta kõikide avalike registrite abil. Kliendile näitame vaid taustkontrolli edukalt läbinud inimesi, kelle hulgast saab ta ise valida endale sümpaatse inimese.

Valid ise endale koristaja

Kui oled valinud endale sobiva koristaja, saad temaga otse suhelda ning kokku leppida alustamise detailides (kellaaeg, võtmete üleandmine, uksekood jmt). Saad läbi rääkida ka enda soovid ja kodu eripärad. Seda võimalust soovitame sul kindlasti kasutada, sest see suurendab usaldustunnet mõlemas pooles – kui koristaja kokkulepitud kuupäeval tuleb teab ta mida oodata ning sulle ei tundu ta enam nii võõras.

Peale koristamist saad koristajat hinnata

Kui koristamistöö on lõpule viidud saab klient e-maili, kus ta peab 3 päeva jooksul andma hinnangu töö tulemusele. Koristajad teavad seda ja see motiveerib neid oma tööd nii hästi kui võimalik tegema. Need koristajad, kes on saanud negatiivse tagasiside ei ole reeglina enam oodatud kandideerima.

Mis saab siis, kui midagi on lõhutud või kadunud

Soovitame esmakoristuse korral kindlasti alguses ise kodus olla ja koristajaga kõik detailid läbi rääkida, see suurendab tõenäosust, et jääd tulemusega rahule. Lõpus soovitame üheskoos töö üle vaadata, kas kõik sai nii nagu oli kokku lepitud. Kui tekivad probleemid, näiteks midagi on koristuse käigus katki läinud, siis esmajoones peaksid sellest koristajaga rääkima ja koos lahenduse leidma. Kindlasti teavita sellest ka meid.

Tasub meeles pidada, et kodukoristajad kandideerivad tööle vabatahtlikult ja üldjuhul on väga motiveeritud. Meie kogemus näitab, et enamik koristajaid teeb seda tööd rõõmuga ning tahab siiralt anda endast parima.

Loe teemast rohkem siit Koristaja – vaid vapratele ja ilusatele

Pane oma kodukoristuse tellimus kokku SIIN.